News

EMCD DOBBELTNOMINERT
To av tre av de nominerte i klassen for folkemusikk/gammeldans er CD'er fra Etnisk Musikklubb sin label EMCD - sjekk www.emcd.no Det nominerte var 1. Rammeslag II - Daniel Sandén-Warg og Sigurd Brokke (Etnisk Musikklubb) 2. Fele/hardingfele - Olav Luksengård Mjelva (Etnisk Musikklubb) 3. Slåttar - Synnøve Bjørseth. (Talik)
Read More

Revisorsalg 50% har vært en kjempesuksess!
Flere tittler er nå i ferd med å gå tomme og vi legger ut 15 nye tittler for salg! Salget varer ut februar 2010. Noen titler går tilbake til fullpris og andre forsvinner ut for aldri mer å dukke opp.
Read More

Revisorsalg 50% ut februar 2010
Nå har revisor vært her og telt opp varelageret i Etnisk Musikklubb. Da lager vi et salg på noen titler vi har ulik mengde av. Noen av disse CD'ene vil gå tilbake til fullpris etter salget er over. Andre selger vi ut for godt, dvs de vil ikke lenger være mulig å skaffe hos leverandøren. Dersom noen titler går tom så settes di ikke i restordre. Send gjerne denne meldingen videre til ditt nettverk.
Read More

Gratis porto ved kjøp av pakketilbudene
I nettbutikken ligger det 17 ulike pakkeprofiler under produktgruppe Julepakker med rabatt. Vi fjerner portoen nå vi ekspederer dem.
Read More

Klassiske juleplater
Det er umulig for oss å trykke alle gode klassiske folkemusikkalske juleplater som tidligere er utgitt. Men vi har dem i nettbutikken!
Read More

Romjuls- og Nyttårssalg!
Varer fra dette salget ekspederes ikke før 22. desember, samt arbeids- dagene i romjula!
Read More

Verving av nye medlemmer i Jul- og Nyttår
Verver du nye medlem i Jule og Nyttårshelgen - så får du en CD gratis for hver du verver. Den du verver kan velge to CD'er gratis. Fritt valgt fra alle profiler. Du kan godt velge fritt fra Nettbutikken.
Read More

Harde pakker under juletreet
Vi mener vi har julegaver til, - de fleste i familien, - og, ikke minst til deg selv! Den fineste musikken får du ikke av andre, den kjøper du selv.
Read More

www.emcd.no
Endelig har vi fått en skikkelig hjemmeside for plateselskapet til Etnisk Musikklubb! Det er foreløpig kun på engelsk for å gi en grei presentasjon mot det internasjonale musikkmarkedet vi finner på Womex og Midem. Bak hver CD fins det en fyldigere presentasjon av hvert album som kan brukes av distributører i utlandet. Vi mener hjemmesiden også gir en fin oversikt for det norske markedet. Klikk på bildet til venstre for EMCD - The EM label - så kommer siden opp.
Read More

Nyheter fra JULENUMMERET - medlemsblad nr 67 ligger nå på nettbutikken
Klikk i selve bildet der det står Nettbutikken - Net Shop eller på ikonet for handlekurv øverst i høgre hjørne. Samtidlig ligger siste medlemsblad nr 67 ute på nettstedet over kataloger som et PDF dokument - Klikk på bildet som heter Medlemsblad - Catalogues. Dette kan også skrives ut. Medlemmer får dette gratis tilsendt i posten. Dersom du ønsker papirutgaven kan du tegne abonnement - eller enda bedre melde deg inn i musikklubben. Kontakt oss om du ønsker noe av dette.
Read More

Nyheter i Nettbutikken: Julepakker med rabatt!
Vi har laget en egen selektering med samlet oversikt over Julepakker med rabatt som har ulike tema.
Read More

Nyheter i Nettbutikken: EMCD - The EM Label
EMCD - The EM Label - Vi har laget et eget valg med en samlet oversikt over Etnisk Musikklubb sine egene plateproduksjoner. Noen av di siste produksjonene ligger under Nyheter. Presentasjonstekstene er foreløpig kun på engelsk. En helt komplett oppdatert oversikt finner du på den nye siden til EMCD.
Read More

Vi kan skaffe alt innen norsk folkemusikk og svært mye ellers fra verden
Selv om en tittel ikke finnes i Nettbutikken, så kan vi antakelig skaffe den likevel. Send da bare en epost og spør etter den.
Read More

Tre kataloger er nå oppdatert og ligger på hjemmesiden
De siste tre katalogene er nå lagt ut på hjemmesiden, samtidig som nyheter fra de de siste katalogene er lagt inn i nettbutikken.
Read More

Slik bruker du Nettbutikken
En veiledning på hvordan du bruker Nettbutikken og hvordan den fungerer.
Read More

Netaxept - Sikker betalingsmodul for Visa og MasterCard
Nå er kan du betale direkte med kredittkort i Nettbutikken
Read More

KAMPANJERABATT 60%
Et utvalg titteler er lagt ut med 60% rabatt for de som vil teste Nettbuikken!
Read More

Endelig har Etnisk Musikklubb fått nettbutikk!
Vi åpner en ny hjemmeside, samt nettbutikk i en testversjon
Read More

Hjemmeside for Etnisk Musikklubb sitt eget plateselskap
Etnisk Musikklubb er også et eget plateselskap og har EM labelen. Klikk på ikonet for plateselskap så kommer du dit.
Read More

WOMEX I SEVILLA
Fra den 25 til 29 oktober er jeg på Womex i Sevilla. Lars er innom og tar seg av bestillinger og avbestilling og svarer på spørsmål på kundeservice@etniskmusikklubb.no.
Read More

40% RABATT I HELE BALKANPROFIL UT SEPTEMBER!
Det er rabatt på Balkanprofil inklusiv alle undergrupper: bulgarsk, gresk, jugoslavisk, klezmer, makedonsk, rumensk, russisk, serbisk, og øst-europa generelt.
Read More

DISKKRASJ HOS FASTNAME ER NÅ LØST!
Diskkrasjet som i tre uker har berøret vår hjemmeside for PDF-kataloger er nå løst og sisste katalog samt alle de øvrige er på plass som før!
Read More

Etnisk Musikklubb ASPhone no.: +47 32 73 56 60